HIRDETÉS
HIRDETÉS

Gajda Péter, Kispest szocialista polgármester óvodások körében találkozott Recep Tayyip Erdogan török elnök feleségével, aki a kispesti Szivárvány Óvodának adott át 10 milliós adományt. A kommentelők szerint nem kellett volna.

"Szégyen" - és ez még a finomabb megjegyzések közül való Gajda Péter kispesti polgármester oldalán, aki Emine Erdogan asszony oldalán óvodások körében posztolt közösségi oldalán. "Közel 10 éves testvérvárosi kapcsolat köt minket a török nagyvároshoz, Isztambul-Pendikhez. Számtalan kulturális és diákcsere programot szerveztünk már a vezetőkkel és a Yunus Emre Intézettel. Így esett Emine Erdogan asszony választása ma a Kispesti Szivárvány óvodára, ahol kollégáimmal fogadtam. Több mint 10 millió forintot hozott az itt zajló török-magyar programok keretében az intézmény eszközfejlesztéséhez és további felújításához, amit ezúton is köszönünk! "

- írta a polgármester, aki az alábbi posztot tette közzé a látogatásról:

Közel 10 éves testvérvárosi kapcsolat köt minket a török nagyvároshoz, Isztambul-Pendikhez. Számtalan kulturális és diákcsere programot szerveztünk már a vezetőkkel és a Yunus Emre Intézettel. Így esett Emine Erdoğan asszony választása ma a Kispesti Szivárvány óvodára, ahol kollégáimmal fogadtam. Több mint 10 millió forintot hozott az itt zajló török-magyar programok keretében az intézmény eszközfejlesztéséhez és további felújításához, amit ezúton is köszönünk!

A kommentelők szerint mindez azért durva, mert míg az ellenzék épp a török elnök látogatása ellen tüntet Budapesten, az MSZP-s Gajda az államfő nejével barátkozik boldogan mosolyogva. A polgármester üzenőfalát máris elárasztották a cseppet sem barátságos hozzászólások.

blikk.hu

Feltöltve: 2019.11.07.
Megnézve: 895

| Többi

További hírek

Vissza a főoldalra